More


  Ioan Neculaie: “Predau echipa!”

  - Advertisement -

  ioan_neculaie

  Aflat în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani, Ioan Neculaie (59 ani), patronul de la FC Brașov, Liga 2, pune fotbalul pe ultimul plan. Preşedintele clubului de sub Tâmpa, Vasile Dochiţa, a declarat, pentru monitorulexpres.ro, că bosul i-a transmis un mesaj clar: ”Predau echipa!”.

  FC Braşov se luptă să supravieţuiască, iar situaţia de la club devine dramatică. Cu trei săptămâni înaintea reluării campionatului, patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a intrat în arest preventiv pentru 30 de zile, asta după ce procurorii au făcut recurs, iar Curtea de Apel le-a dat câştig de cauză. Peste doar cîteva zile se va întruni Adunarea Generală a Creditorilor, care va analiza planul de reorganizare al clubului, după care acesta va fi analizat la Tribunal. Până atunci, echipa trebuie să-şi desfăşoare în continuare activitatea, sunt meciuri amicale, antrenorul Mihai Stere mai vrea ceva jucători, se caută bani pentru deplasări, dar şi pentru plata contractelor jucătorilor. În această săptămână, fotbaliştii aşteptau să primească banii pe decembrie. Cu ajutorul puţinilor sponsori, dar şi cu o sumă de bani de la Chiajna în contul transferului portarului Iacob, şefii clubului sperau să poată plăti rata contractuală a jucătorilor. Acum, lucrurile sunt blocate, iar viitorul este incert.

  Decizia arestării lui Ioan Neculaie a venit ca un şoc peste jucători, antrenori şi oficiali. Preşedintele executiv al grupării braşovene, Vasile Dochiţa, a discutat zilele trecute cu Neculaie, iar patronul ”stegarilor“ i-a transmis un mesaj clar: predă echipa. Gratis!

  ”Este o perioadă foarte dificilă pentru club, dar trebuie să căutăm soluţii. Am discutat, zilele trecute, cu Ioan Neculaie şi mi-a spus foarte clar că dă clubul gratis. Pentru noi a fost un şoc arestarea dânsului. Jucătorii trebuie să se pregătească în continuare, iar noi va trebui să găsim soluţii pentru ca echipa să-şi continue activitatea. Cu siguranţă, eu, singur, nu pot susţine financiar echipa. Nu pot să cred că în Braşov nu sunt oameni de afaceri dispuşi să ajute clubul în această perioadă tulbure. Pînă săptămâna viitoare, când va avea loc Adunarea Generală a Creditorilor, ne vom descurca, apoi vom fi nevoiţi să găsim resurse pentru a începe campionatul“, a declarat Dochiţa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img