More

  Juniorul s-a impus în turneul de la Dorolț

  juniorul

  La Dorolţ a avut loc sâmbătă un turneu de fotbal pentru copii născuţi în 2003 sau mai mici. La startul turneului s-au aliniat 9 echipe de la cluburi din Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Odoreu şi Căpleni.

  Cele nouă echipe participante la acest turneu, organizat de CS Juniorul Satu Mare, au fost împărţite în trei grupe a câte trei echipe. Echipele clasate pe locul unu în grupe, Juniorul Violet, Someşul Satu Mare şi Fortuna Căpleni au jucat apoi un turneu în trei pentru desemnarea câştigătoarei.

  Cu două victorii în această fază, 2-1 cu Someşul şi 3-1, în meciul decisiv cu Fortuna, grupa de 2003 de la CS Juniorul a terminat pe primul loc şi a fost desemnată câştigătoarea turneului. Pe locul 2 s-a clasat Fortuna, surpriza plăcută a turneului, iar pe locul 3 Someşul Satu Mare.

  Juniorul: Laurenţiu Hoban, Paul Bonta, Ionuţ Sălăjan, Saul Mureşan, Mihai Demian, Alex Furcic, Denis Nagy, Patric Lenghel şi Zsolt Varga. Antrenor: Nelu Donca.

  La final, organizatorii au acordat şi câteva premii speciale. Astfel, cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Rareş Oşan (Someşul), golgeter – Richard Rotter (Fortuna), iar Paul Bonta a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE