More


  Liga a 4-a elite / Recolta Dorolț l-a luat și pe Feier

  =

  feier

  Recolta Dorolț pare hotărâtă să dea lovitura anul acesta în elite.

  Liderul la zi al clasamentului din Liga a 4-a elite l-a adus în această iarnă ca antrenor pe prof. Mihai Sabău de la LPS Satu Mare și a făcut câteva achiziții nteresante. După ce l-a convins pe Dan Gavrilescu să accepte până-n vară dublul rol de antrenor secund și jucător, cei de la Dorolț au mai adus la echipă un fost jucător cu care Olimpia promova din liga a 4-a până în a 2-a. E vorba de atacantul Daniel Feier.

  Feier a debutat de altfel la Dorolț în amicalul de sâmbătă, 3-4 cu Sporting Recea , formația de liga a 3-a condusă de Romulus Buia. Daniel Pop cu o dublă și Socaciu au punctat pentru Recolta.

  ” Sunt extrem de mulțumit de modul în care băieții au răspuns până acum atât la antrenamente cât și la jocurile pe care le-am făcut. E o atmosferă deosebită la echipă și sper să-i mulțumim în campionat pe pătimașii suporteri din Dorolț. Și cu Recea am avut 2-0și la 3-3 am luat un gol pe fond de oboselă cu patru minute înaintea finalului. Încet se vede munca bună depusă de la meci la meci” ne-a spus antrenorul Mihai Sabău care nu consideră Recolta principala favorită la titlu. ” E drept că am adus jucători importanți dar e nevoie și de muncă. În plus campionatul la acest nivel e imprevizibil” a mai spus prof Mihai Sabău.

  Recolta Dorolț ar fi trebuit să joace miercuri un amical cu FC Zalău dar jocul a fost anulat. Probabil că echipa va disputa un ultim test cu o formație de juniori republicani de la Olimpia sau LPS. Iar pe 12 martie e programat meciul de cupă cu Medieș și pe 19 martie primul joc din Liga a 4 a elite, la Tășnad.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img