More


  Mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi la volan

  - Advertisement -

  alcool

  Cu toate că poliţiştii rutieri prind în fiecare zi persoane băute la volan, iar mass media abundă în astfel de exemple, unii şoferi preferă să rişte în continuare. Unii dintre aceştia sunt, însă, opriţi în trafic şi pică examenul etilotest. A fost şi cazul unor persoane identificate de oamenii legii în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, care s-au ales cu dosare penale.

  În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, vineri şi sâmbătă, în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere au fost aplicate 358 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 36.900 lei. Printre aceştia s-au aflat şi mai mulţi şoferi, prinşi băuţi la volan. “Polițiștii Serviciului Rutier i-au depistat în trafic pe Francisc L., de 45 ani, care pe raza localității Căpleni a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat; Andrei B., de 42 ani, care, pe DJ 196, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat; Ioan F., de 58 ani, care în localitatea Pir a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă”, se arată în comunicatul de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare.

  De asemenea, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat în trafic pe Peter P., de 23 ani, care pe strada Vasile Lucaciu din orașul Negrești Oaș a condus un autovehicul, deși avea permisul de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal.
  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img