More


  Messi nu va juca la Rio!

  - Advertisement -

  Vedeta Lionel Messi nu va face parte din selecționata olimpică de fotbal a Argentinei ce va evolua la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, a anunțat Gerardo Martino, selecționerul primei reprezentative albiceleste, citat de Reuters.

  Martino a explicat că vrea să-l protejeze pe Messi, după un sezon solicitant. În selecționata olimpică pot fi convocați trei jucători peste 23 ani, dar Messi, care a ajutat la câștigarea titlului olimpic de la Beijing, în 2008, nu va face parte dintre ei.

  ‘’Messi nu va merge la Jocurile Olimpice, pentru că în acest an vom avea un program încărcat la prima reprezentativă. Avem Copa America din SUA, Jocurile Olimpice și apoi patru meciuri din preliminariile CM 2018. Vreau să câștig competiții, dar nu cu orice preț, nu vreau să arunc jucătorii în teren ca să moară acolo’’, a declarat Martino, pentru postul de radio La Red.

  Naționala olimpică a Argentinei, care a câștigat aurul și la Atena în 2004, nu a reușit să se califice la ultima Olimpiadă, cea de la Londra.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img