More

  Noi doar putem visa la condițiile din Ungaria!

  DSC_0005

  Juniorii A de la LPS Satu Mare au jucat sâmbătă un nou meci de verificare. După ce în urmă cu o săptămână au cedat 0-4 la Sighet în fața puternicei formații de liga a 3-a a CSM-ului din localitate, sâmbătă elevii lui Dacian Nastai au evoluat în deplasare la Nyiregyhaza.

  Sătmărenii au cedat cu 0-1, gol Nagy în minutul 55 pentru Academie . Dar marele of al antrenorului Nastai nu-l reprezintă înfrângerea ci diferența mare dintre condițiile pe care le au jucătorii de la Academia de Fotbal Nyiregyhaza și ce avem, sau mai degrabă, nu avem la Satu Mare.

  “Am jucat la Nyireghyhaza cu Academia din localitate de la ora 12.00 jucatori nascuti 1997. Ma doare sufletul cand vad ca jucam de la egal la egal cu academii care se antreneaza in conditii civilizate si normale pentru anul 2016. Scorul nu reflecta realitatea din teren pentru ca ambele echipe au trecut cu putin pe langa marcarea unui gol si cred ca un rezultat de egalitate era mult mai echitabil, dar luand in considerare ca am jucat cu o generatie mai mare sunt mulţumit”, ne-a declarat antrenorul Dacian Nastai.

  Acesta a răbufnit apoi și a adus din nou în actualitate situația jalnică pe care o avem în fiecare iarnă în privința condițiilor de antrenament de la Satu Mare.

  ”Ma asteapta o saptamana grea in care sunt obligat sa ridic moralul echipei, nu dupa infrangere, ci dupa conditiile ireprosabile intalnite acolo. Oare se intreaba cineva noi unde ne antrenam? Si asta de ani de zile, si totusi ne batem cu echipe de top .Problema este una comuna a tuturor antrenorilor din Satu Mare nu a mea personala.” a fost declarația profesorului de la LPS.

  LPS Satu Mare: Moroz,Vincze L,Santai,Oltean,Parnau,Micas,Cubas,Nagy,Onea,Ciocan,Vincze D. Au mai intrat :Forgacs, Topan,Szekely,Balint,Hajer .

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE