More


  Nordul a învins Sudul la All Star Game

  =

  olah

  Cele mai valoroase jucătoare din Liga Naţională de baschet feminin au făcut spectacol luni seară la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi” din Braşov în All Star Game.

  Nordul a învins Sudul cu 106-97, dar scorul a fost mai puţin important, cei mai câştigaţi fiind fanii din tribune.

  Chiar dacă de la CSM Satu Mare nu am avut nicio reprezentantă, totuşi la meciul de gala de la Braşov am avut şi o sătmăreancă pe parchet. Andrea Olah a făcut parte din trupa Sudului în vreme ce deşi convocată, Flavia Ferenczi n-a mai ajuns la Braşov din cauza unei accidentări.

  Pe lângă meciul vedetelor, au avut loc şi câteva concursuri, toate fiind câştigate de jucătoare de la Olimpia CSU Braşov. Ana Ferariu a fost cea mai bună în competiţia de îndemânare, iar Biljana Pesovic s-a impus în concursul aruncărilor de trei puncte.

  În fine, MVP-ul All Star Game Braşov 2016 a fost desemnată Jelena Antic, jucătoarea de la Universitatea Alba Iulia terminând meciul cu 17 puncte, 12 recuperări şi 3 pase decisive. „All Star Game este un eveniment unde toată lumea se simte bine. Am venit pentru a evolua cu zâmbetul pe buze, fără presiune şi fără emoţii. Mă bucur că am fost selectată şi anul acesta să particip la acest eveniment” ne-a declarat Andrea Olah.

  „S-a jucat baschet cu zâmbetul pe buze, fetele au vrut să arate frumuseţea baschetului, au interacţionat cu publicul şi au încercat să le ofere o seară plăcută. Sper că cei din tribune s-au simţit bine” a spus şi preşedintele FRB, Horea Păun.

  Pentru Liga Naţională de baschet feminin va urma o pauză de trei săptămâni, timp în care Naţionala României va juca două meciuri în grupa H a preliminariilor Campionatului European din 2017, cu Turcia, pe 20 februarie, la Cluj şi cu Bosnia, patru zile mai târziu, în deplasare.

  De remarcat că din lotul echipei naţionale a României fac parte şi sătmărencele Claudia Pop şi Andrea Olah.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img