More


  O mică revanșă

  =

  hand1

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare au bținut duminică primul succes din acest an în Divizia A.

  Elevii lui Istrates-au impus, 32-26, în fața celor de la HC Sibiu și și-au luat o mică revanșă după înfrângerea neașteptată din tur. Și și-au mai refăcut moralul după eșecul dureros din prima etapă a returului de la Cluj Napoca.

  Sătmărenii au intrat mai greu în meci și abia în minutul 15 au reușit să se desprindă la trei goluri, 7-4.

  Cu un Jani Olah din nou într-o bună dispoziție de joc și cu Lucian Cioroiu eficient între buturi, CSM-ul intră la pauză cu un avantaj de patru goluri, 15-11.
  Ai noștri încep în forță partea secundă, apărarea funcționează bine și apar contraatacurile. Diferența ajunge chiar la nouă goluri, 26-17 doar că în ultimul sfert de oră pe fondul relaxării și a unor momente de inferioritate la CSM, sibienii mai reduc din diferență grație experimentatului Purcărea.

  Se termină 32-26 și antrenorul Nicolae Istrate răsuflă ușurat.

  ”Am avut ceva emoții mai ales după ce am pățit la Cluj. Bine că am câștigat căci până la urmă victoria e cea care contează”, a spus Istrate care rămâne optimist în privința accederii măcar la baraj.

  ”Nu mai comentez arbitrajul de la Cluj. Asta e, pe final nu ne-au lăsat să jucăm. E greu să te bați la promovare în aceste condiții… Dar trebuie să luptăm până la capăt!” a încheiat Istrate.

  Din nou Janos Olah a fost cel mai bun jucător al CSM-ului. Extrema dreaptă a punctat de 11 ori și prin experiența lui a dat încredere echipei. De altfel, Olah va fi invitatul emisiunii Săptămâna sportivă de luni seara de la ora 20,45 de la Nord Vest TV.
  Au mai marcat Alisie-8, Morar-4, Mureșan-4, Rogoz-3, Varga-2. Portari Cioroiu și Pogyină.

  La HC Sibiu, Radu David a marcat de 11 ori dar la cei 43 de ani ai săi, Dorin Purcărea a fost de departe cel mai bun m al oaspeților.

  Într-un alt joc al rundei, liderul CSM Făgăraș a învins U Cluj Napoca, 26-22.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img