More


  O primă repriză bună…

  - Advertisement -

  olimpia1

  Într-un joc de pregătire desfașurat sâmbăta, la Kisvarda, echipa locală, ocupanta locului șase în Liga a II-a din Ungaria a invins cu scorul de 2-1 Olimpia 2010 Satu Mare.

  Prima fază importantă a meciului s-a petrecut în minutul 16. Juniorul Bura a centrat de pe partea stângă, Mărkuș a încercat să trimită cu capul spre poarta adversă iar dintr-o deviere a unui fundaș de la gazde, mingea a ajuns la Ianc, care a fost secerat in suprafata de pedeapsa. Arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, iar căpitanul Iuhas a executat precis, şi Olimpia a deschis scorul.

  Tot din penalty echipa gazda avea sa restabileasca egalitatea in minutul 37. Kanalos a pierdut un balon in apropierea careului, iar Eros a fost tras de tricou dupa care tot el a transformat penalty-ul acordat de arbitru.

  Partea a doua a jocului a inceput cu o situatie importanta de gol, irosită de Faur. Brata si Munteanu au incercat să inscrie cu suturi de la distanta.

  Ultimele două zeci de minute sunt controlate în totalitate de gazde. Pe fondul schimbărilor efectuate de Tibi Csik apar și inerentele nesincronizări între jucătorii Olimpiei.

  Iar în minutul 79 Minezis a scapat din marcaj, l-a driblat pe Suta, si a inscris in poarta goală, stabilind la 2-1 scorul final. Antrenorii Olimpiei s-au confruntat cu mai multe probleme de lot, indisponibili pentru acest meci din cauza accidentarilor fiind Bigiu, Lukacs si Salageanu, in timp ce Buhaescu si Takacs acuza viroze respiratorii.

  Olimpia a renunțat se pare la minicantonamentul din Ungaria. Iar miercuri ar putea juca la Carei cu formația locală din elite, Victoria urmând ca sâmbătă să dispute ultimul test al iernii la CS Oșorhei.

  • Kisvárda: Ribanski, Fodor, Papucsek, Izing, Vári, Lucas, Bagi, Erős, Cseri, Délczeg, Rajczi
  • CS FC Olimpia 2010 SM: Șuta, Muntean, Mureșan, Heil, Iuhas, Ianc, Onicaș, Kanalos, Bura, Brata, Mărkuș. Au mai jucat: Tătaru, Ciul, Rus, Faur, Nemeș. Antrenori: Tiberiu Csik si Ioan Dragomir.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img