More

  Probleme pentru Istrate la startul returului!

  csm-handbal

  Gânduri mari pentru handbaliştii de la CSM Satu Mare la startul returului Diviziei A. Elevii lui Nicolae Istrate vor un parcurs perfect, fără înfrângere, şi o promovare la vară în primul eşalon.

  Primul examen pentru CSM e duminică, de la ora 11, la Cluj Napoca unde sătmărenii au parte de un meci dificil cu Universitatea.

  Din păcate antrenorul Nicolae Istrate are parte de probleme de lot înaintea deplasării la Cluj Napoca. Doi dintre jucătorii de bază, Janos Olah şi Ionuţ Mureşan au acuzat dureri la genunchi, respectiv umăr în această săptămână şi nu s-au putut pregăti normal.

  „Sper să poată juca la Cluj pentru că altfel nu voi avea niciun stângaci în echipă. Mereu am avut meciuri grele cu Universitatea dar îi văd pe băieţi foarte mobilizaţi şi hotârâţi să facă un meci bun. Am făcut o pregătire bună, am avut amicale tari , acum sperăm să se vadă munca de luna trecută în meciurile oficiale”, ne-a spus Nicolae Istrate.

  CSM Satu Mare începe returul de pe poziţia a 2-a cu 27 puncte, cu trei mai puţin decât liderul CSM Făgăraş.

  De menţionat că, din păcate, din cauza problemelor financiare apărute la club, echipa HCM Piteşti s-a retras din campionat şi toate rezultatele din tur anulate.

  Tot în prima etapă, un alt meci interesant se joacă la Oradea unde formaţia locală, CSM va încerca să încurce liderul, pe CSM Făgăraş. Echipa de pe trei, CSU Craiova va întâlni pe teren propriu pe Muhlbach Sebeş.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE