More


  Radu Bud, oficial noul prefect al judeţului

  =

  bud02

  Radu Bud a depus, sâmbătă, jurământul la învestirea în funcția de prefect al județului Satu Mare. Ceremonia oficială a avut loc de la ora 17.30, în prezența subsecretarului de stat din cadrul MAI, chestorul de poliție Viorel Dosaru. La finalul ceremoniei, Radu Bud a lansat unele săgeţi, într-o manieră destul de voalată, înspre reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale.

  Prezenţă numeroasă a oficialităţilor
  La eveniment au participat deputații Octavian Petric (PSD), Romeo Nicoară (PNL), Kereskenyi Gabor (UDMR), Erdei D. Istvan (UDMR) și Ovidiu Silaghi (ALDE), senatorul Pataki Csaba (UDMR), subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele Consiliului Judeţean, Rudolf Riedl, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, dar și șefi de instituţii publice deconcentrate.

  Eugeniu Avram, mulţumiri foştilor colaboratori
  Ceremonia de învestire a început cu intonarea Imnului de stat, după care reprezentantul MAI a dat citire ordinului de eliberare din funcție a fostului prefect, Eugeniu Avram, și documentului de numire a noului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Radu Bud. A urmat apoi depunerea jurământului de către noul prefect. În luarea de cuvânt Eugeniu Avram le-a mulțumit celor prezenți pentru buna colaborare și i-a urat mult succes noului prefect.

  bud01

  Avertismente voalate
  După ce i-a asigurat pe reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale că va fi un “partener loial”, Radu Bud nu a uitat să îi “asigure” pe aceştia că va “avea grijă” ca activitatea lor să fie una legală. ”Vreau să vă asigur că vom fi acel partener loial în tot ceea ce faceți dumneavoastră. Instituția Prefectului va avea grijă ca toate actele normative să fie acoperite de o perfectă legalitate, astfel încât efectele lor să fie, așa cum doriți și dumneavoastră, în sprijinul cetățenilor și a comunităților pe care le reprezentați și pe care le conduceți”, a declarat prefectul Radu Bud.

  Nu au fost uitaţi nici şefii instituţiilor publice deconcentrate, cărora li s-a reamintit că sunt în slujba cetăţeanului. ”Avem obligația de a depune toate eforturile pentru a aplica în practică programul Guvernului. Dar, vă rog, să nu uităm nicio clipă că aceste servicii sunt în slujba cetățeanului. Este foarte important să avem cetățenii aproape de noi”, a precizat Radu Bud.

  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img