More


  Record de asistență la Polivalenta din Cluj!

  - Advertisement -

  baschet

  România a cedat sâmbătă seară, 45-56 (12-19, 16-10, 12-15, 5-12) cu Turcia, într-un meci din grupa H a preliminariilor Eurobasket 2017 la baschet feminin.

  Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost arhiplină, peste 7.000 de oameni – record de audiență pentru baschetul românesc – încurajând fetele lui Miroslav Popov în derby-ul grupei H din preliminariile Eurobasket Women 2017, din Cehia.

  Pe fondul unui arbitraj slab, româncele, care au făcut un prim act foarte bun, au cedat în partea secundă. În ultimul sfert, tricolorele au înscris doar 5 puncte.

  Sătmăreanca Claudia Pop a început ca titulară meciul și a reușit 6 puncte, 4 recuperări, 2 pase în schimb Andrea Olah nu a jucat niciun minut.

  Gabriela Mărginean a fost cea mai bună marcatoare a României, 12 puncte. Pentru echipa Turciei, semifinalistă la ultima ediție a Campionatului Mondial, americanca naturalizată Quanitra Hollingsworth a reușit 15 puncte.

  După trei etape, Turcia are maximum de puncte, 6. România are 5 puncte. În celălalt meci al serii, Israel- Bosnia Herzegovina 76-72. Prima clasată ajunge la CE, dar și cele mai bune șase echipe de pe locul 2 din cele 9 grupe.

  România va juca următorul meci în grupă pe 24 februarie în Bosnia Herzegovina.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img