More


  Remiză albă cu echipa lui Roszel şi Kinczel

  - Advertisement -

  cigand-oli

  Olimpia a terminat la egalitate, 0-0, partida amicală jucată miercuri după amiază în Ungaria cu formaţia de liga a 2-a, Cigand SE.

  Partida s-a jucat pe un teren sintetic în complexul sportiv de la Kisvarda. Antrenorii Tibi Csik și Lulu Dragomir au utilizat următoarele formule de echipă:

  Repriza I- Șuta- Bura, Tătaru, Heil, Iuhas-Nemes, Rus, Chivari, Villand-Faur, Bîgiu.
  Repriza a II-a: Băican- Ștef, Mureșan, Iuhas, Munteanu-Ianc, Villand, Lukacs, Sălăgeanu- Mărkus, Buhăescu.

  La echipa din Cigand evoluează şi foştii olimpişti, Robert Roszel şi Ervin Kinczel.

  “Am dominat şi ne-am creat ocazii, dar din păcate nu am reuşit să fructificăm şi pe tabelă. Gazdele au avut o singură mare ocazie , la ultima fază când Băican a avut o intervenţie salvatoare. Se vede că nu avem terenuri bune acasă unde să ne pregătim, suferim la relaţiile de joc. Sperăm însă că până la ora primului meci oficial ne vom pune încet la punct” a spus Tibi Csik care recunoaşte că ideal ar fi ca înaintea meciului de la Mediaş din prima etapă din 2016 echipa să meargă într-un minicantonament într-o locaţie din Ungaria unde sunt terenuri sintetice.

  Olimpia va juca următorul amical sâmbătă la ora 15,30 la Miskolc cu formaţia de prima ligă, Diosgyor.

  Preşedintele clubului, Dan Băbuț a amintit miercuri în conferinţa de presă de la stadion că Olimpia e în negocieri cu FC Botoșani pentru transferul lui Ciprian Brata. Mijlocașul a fost în cantonament cu echipa şi a și jucat în amicalul cu ASU Poli Timișoara. Șansele lui să ajungă acum la Olimpia sunt de 95%.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img