More  Scandal imens la HC Zalău- HCM Baia Mare

  pineau

  Handbalista Melinda Geiger, de la HCM Baia Mare, a reacționat printr-un mesaj dur postat pe o reţea de socializare, la doar câteva minute după ce vicecampioana HCM Baia Mare s-a impus, la poalele Meseşului, în fața Zalăului la o diferenţă de 10 goluri, scor 36-26. Geiger a fost scandalizată de faptul că o colegă de-a ei a fost înjurată tot meciul și i s-au scandal mesaje rasiste. “Acest mesaj puteţi să îl printaţi şi pe peretele Sălii Sporturilor din Zalău”, a adăugat handbalista, pentru sportulsalajean.ro.

  “Nu am crezut că lumea poate fii atât de rea şi de needucată, însă uite că se întâmplă într-un oraş cu aşa zise pretenţii handbalistice numit Zalău. Echipa din Zalau, fiind condusă de un om fără scrupule unde lumea huiduie şi se comportă mai rău ca într-o junglă… Nu aş vrea să jignesc animalele pentru ca ele nu au nicio vină, însă pot spune ca oamenii care vin la sală, în special galeria şi alti <mari suporteri ai echipei> sunt mai răi decât animalele… fără cei 7 ani de acasă, fără minte şi educaţia care se cuvine fiecărui om. Eu nu pot să îmi dau seama dacă aici e pur şi simplu lipsa de respect pentru jucătoare, care totuşi reprezentăm România în Liga Campionilor, dar şi la competiţii majore sau e pur şi simplu mitocănie! Să înjuri ca în codru şi să fii rasist, asta înseamnă sa fii suporter al echipei din Zalău! Sper ca dupa acest spectacol de vorbe grele să poată dormi noaptea liniştiţi, să meargă înapoi acasă la familiile lor cu conştiinţa împăcată pentru că ce au făcut la meciul ăsta e de neconceput şi nesimţirea e în vogă!”, este mesajul postat de Melinda Geiger, pe Facebook.

  Galeria Zalăului a trimis mai multe “săgeţi” către franţuzoaica Allison Pineau, mai ales după ce jucătoarea de culoare a reclamat de mai multe ori maniera de arbitraj.

  A vrut să iasă de pe teren!
  La a doua eliminare personală, golghetera vicecampioanei din Liga Campionilor a protestat din nou la decizia arbitrilor, fapt care a stârnit nemulţumirea mai multor spectatori. Aceştia au apostrofat-o, ceea ce a iritat-o pe jucătoare la maxim şi a făcut-o să meargă la observator, solicitând oprirea jocului! Mai mult, vedeta din Hexagon şi-a luat bluza de trening şi a intenţionat să nu mai joace. Cu greu, a fost potolită de antrenorul Aurelian Roşca şi de colega Melinda Geiger.

  După câteva minute, a primit şi a treia eliminare şi, automat, cartonaşul roşu. Nervoasă, jucătoarea a plecat direct la vestiare, într-un cor de fluierături, nu înainte ca şi ea să aplaude ironic spectatorii din ”Sala Sporturilor” din Zalău.

  Programul etapei:
  Marți
  HC Zalău vs HCM Baia Mare 26-36
  Sâmbătă
  11:00: HC Dunărea Brăila vs CS Măgura Cisnădie
  11:00: Rapid Buc. vs HC Alba Sebeș
  11:00: HCM Roman vs CSM Ploiesti
  18:00: SCM Craiova vs ”U” Alexandrion Cluj
  Luni
  19:45: ASC Corona Brașov vs CSM Unirea Slobozia

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE