More


  Se reia Liga 1

  =

  steauaastra1-mediafax-foto-alexandru-hojda

  După o vacanță extrem de scurtă de iarnă, Liga 1 se reia azi cu primul meci al etapei a 24-a. Practic mai sunt de jucat doar trei etape din sezonul regulat după care în premieră pentru fotbalul românesc primul eșalon se va împărți în play-off și play out.
  Primul meci oficial din 2016 se va juca la Târgu Mureș între două echipe ce au șanse mari de a se revedea în play-off. ASA Târgu Mureș care l-a readus în țară pe Mutu va încerca să treacă de Pandurii lui Săpunaru și Răduț.

  Din păcate, de la an la anscade numărul jucătorilor sătmăreni din liga 1. Vlad Bujor a ajuns în această iarnă la Botoșani doar că de acolo a plecat Ciprian Brata. Pe lângă Bujor , la Chiajna mai sunt în lot alți doi sătmăreni, Curileac și Tincu, în vreme ce la Dani Lung s-a renunțat.

  Dacă sătmărenii se împuținează în schimb a crescut numărul vedetelor din Liga 1. Marica, Mutu, Pablo de Lucas, Takaiuki, Antal, Pintilii, Bourceanu, Gebhart, Țucudean, Onduku, Milevski sau Matulevicius par a fi cele mai importante nume de jucători care au ales să evolueze cel puțin până în vară în Liga 1.

  Etapa 24
  Vineri, 12 februarie
  ASA Tg. Mureş – Pandurii, 20:30
  Sambata, 13 februarie
  FC Viitorul – CSMS Iasi, 18:00
  Astra – CFR Cluj, 20:30
  Duminica, 14 februarie
  CSU Craiova – Petrolul, 14:00
  Poli Timisoara – Voluntari 16:30
  Dinamo – FC Botosani, 19:30
  Luni, 15 februarie
  Concordia Chiajna – Steaua, 20:30  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img