More


  Situație disperată la U Cluj

  =

  Universitatea Cluj a ajuns în sezonul trecut până în finala Cupei României unde a fost învinsă de Steaua, scor 0-3, însă formația ardeleană are în prezent mari probleme financiare.

  Situația critică de la club a fost confirmată și de antrenorul Mihai Teja, care a dat cărțile pe față în ceea ce privește soarta echipei de pe locul 9 din liga secundă.

  “Au revenit băieții la antrenamentul echipei mari și ăsta este cel mai important aspect. Antrenamentele decurg normal, condițiile sînt normale și sper să trecem cît mai bine peste aceasta perioada. Nu sînt probleme cu jucătorii.

  Situația cu banii nu e ok, încă mai așteptăm acel nou sponsor, care nu are de gînd să apară. Eu vreau lucruri concrete, să intre odată banii ăia în cont. Nu mă interesează cine predă clubul, cine îl preia, noi vrem să avem o situație concretă. Nu merge să joci fotbal în aceste condiții, cu promisiuni, că ne-am săturat.

  Și eu am de luat bani de la U Cluj și am depus o cerere în acest sens, dar nu am pus piedici clubului și nici n-am s-o fac. În cantonament nu putem pleca, nu sînt BANI, dar ne pregătim la stadion, avem condiții bune aici. Din păcate, nu avem adversari decît din liga a treia”, a declarat Mihai Teja, la Sport Total FM.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img