More

    Sporting Cluj s-a impus la Primavera Winter Cup

    primavera-2008

    Duminica am avut parte de al doilea turneu Winter Cup Primavera. A fost rândul echipelor formate din copii nascuti in 2008 sa se bucure de o zi de fotbal și mișcare și să participe la turneul organizat de scoala de fotbal Primavera Satu Mare.

    Au participat 14 echipe din judetele Satu Mare, Cluj, Bihor Salaj si Maramures,echipe care au fost impartite in 3 grupe valorice,o grupa de 4 echipe si doua grupe de 5 echipe.In urma rezultatelor echipele clasate pe primele locuri din fiecare grupa au jucat finala in trei, fiecare cu fiecare.Sporting Cluj s-a dovedit a fi castigatoare dupa 4-0 cu Primavera Albastru si 5-0 cu Il Calcio Satu Mare.Locul doi a fost ocupat de echipa organizatoare,Primavera Albastru care a invins Il Calcio cu 1-0.

    Celelalte echipe au jucat pentru clasament, dar locurile au mai putina importanta la aceasta varsta, imbucurator este faptul ca au fost meciuri echilibrate si spectaculoase ceea ce demonstreaza ca la Winter Cup Primavera participa cluburi foarte bine pregatite.
    Invitat aseară în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, antrenorul de la Primavera, Dorin Țuțuraș a ținut să le mulțumească participanților și celor care împreună cu familia Primavera au contribuit la buna desfășurare a evenimentului.

    Urmeaza ultimul turneu Winter Cup Primavera pentru copii nascuti in 2009,turneu care se va desfasura duminica 6 martie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE