More


  Start ratat!

  =

  12781958_1123882720978578_1273201553_n

  Optimismul afișat de antrenorii și jucătorii Olimpiei înaintea deplasării la Mediaș n-a avut din păcate acoperire și în jocul echipei în primul meci din 2016.

  Olimpia a pierdut meciul cu Gaz Metan și e acum și mai departe de play-off. Chiar dacă la capitolul posesie ai noștri au stat mult mai bine, echipa a suferit ca și în toamnă, tot la capitolul eficacitate.

  În ciuda achizițiilor cu nume din iarnă, Buhăescu, Mărkuș sau Brata, Olimpia a avut o singură mare ocazie. Imediat după golul primit din minutul 22 când juniorul Bura l-a întins pe Albuț.

  În rest mingi puține pentru atacanți, aceleași diagonale și centrări greu de utilizat în condițiile unui teren alunecos și în fața unei apărări extrem de atente.

  Chiar dacă la gol a rămas cam fără reacție la șutul pe centrul porții a lui Băjenaru, în rest Băican și-a salvat în alte două trei rânduri echipa de la o înfrângere categorică. Iar pe final Bic, Figliomeni și Munteanu au irosit și ei ocazii în careul galben-albaștrilor.

  Pentru Olimpia urmează meciul de peste o săptămână, acasă cu U Cluj Napoca. Deocamdată au rămas tot cinci puncte de recuperat doar că Mioveni și Brașov au câte un meci mai puțin… Iar, realist vorbind, play off-ul pare mai degrabă acum, la cum a arătat Olimpia vineri seara la Mediaș, un soi de Fata Morgana.

  Gaz Metan Mediaş: Albuţ (cpt.) – M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu, Bic, Băjenaru (Tîrcoveanu ‘90), P. Iacob, Al. Munteanu, Buziuc (M. Staicu ‘73), Gavra (Figliomeni ‘54)
  Rezerve neutilizate: Botoşer – I. Neag, Cr. Danci, Coşereanu
  Antrenor: Leo Grozavu

  Olimpia Satu Mare: Băican – D. Muntean, M. Mureşan, Iuhas (cpt.), Sălăgeanu – Bura (Ciul ‘64), Onicaş, D. Lukacs, Brata (Seb. Ianc ‘75) – Buhăescu, Mărkuş (Faur ‘72)
  Rezerve neutiliyate: Şuta – Bîgiu, R. Rus, R. Takacs
  Antrenor: Tiberiu Csik

  La Mediaș, Olimpia a fost susținută de o mică galerie. Peluza Sud a fost la datorie și în ciuda ploii care a căzut pe toată durata meciului, și a încurajat favoriții…

  Azi
  Universitatea Cluj – CS Mioveni ora 11
  Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea ora 11
  Chindia Târgoviște – FCM Baia Mare ora 11
  Metalul Reșița – Șoimii Pîncota ora 11
  FC Brașov-UTA Arad ora 11,30 Digisport1
  Ar fi trebuit să se dispute și meciul FC Caransebeș – FC Bihor, însă ambele echipe au abandonat competiția în pauza de iarnă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img