More


  Vasile Fușle jr. arbitrează la Cupa Mondială de la Praga

  =

  Vasile Fușle jr. de la CSM Satu Mare participă în calitate de arbitru continental la Cupa Mondială de Judo seniori, competiție ce se desfășoară în perioada 26-28 februarie la Praga. Competiția este deosebit de importantă, având în vedere că sunt puse în joc puncte ce contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

  În cadrul turneului sunt înscriși peste 300 de sportivi din toată lumea. Din lotul României face parte și Cristian Bodîrlău (categoria de 81 kg) de la CSM Satu Mare, sportivul fiind în cărți pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. La Cupa Mondială de la Praga, România mai este reprezentată de Radu Valentin (100 kg) și Daniel Natea (+ 100 kg).

  Este important de menționat faptul că Vasile Fușle jr. a intrat în pregătire pentru licența de arbitru internațional pe care dorește să o obțină în 2017.

  Săptămâna viitoare sportivul de la CSM Satu Mare va arbitra Campionatele Naționale de seniori de la Iași. Competiția se va desfășura în perioada 4-6 martie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img