More  15 minute magice pentru Recolta și de coșmar pentru Oar

  - Advertisement -

  Liga a 4-a elite: Recolta Dorolț- Someșul Oar 4-0 ( 0-0)


  dorolt-oar

  Derby-ul Ligii a 4 a de elită s-a bucurat de o atmosferă deosebită. De un arbitraj de liga 1, chiar de EURO 2016 dacă-l luăm în calcul pe asistentul orădean Octavian Șovre și de un final nebun…

  Recolta și Someșul s-au anihilat perfect preț de …70 de minute. Feier are o ocazie bună pentru gazde în prima repriză după care portarul oaspeților, Olaru e eliminat pentru un henț la marginea careului. Era minutul 20 iar Someșul s-a văzut obligată să l trimită între buturi pe puștiul de 16 ani, David Lung și să rămână cu un jucător mai puțin pe teren… Asta însă s-a simțit prea puțin căci până în minutul 73 puștiul Lung n a prea avut emoții. Din contră Maxim și Nagy , pe contraatac puteau da lovitura pentru Oar.

  12884594_1146692092030974_1795692558_n(1)

  Finalul a fost însă unul neașteptat…Ieșirea lui Cristi Schnellenperger, accidentat în min 70 l-a eliberat parcă din chingi pe Gavrilescu… Iar fostul olimpist a început să zburde. Și, pe fonduul căderii fizice a celor de la Oar , au venit și golurile. 1-0 deviere excelentă Feier și pătrundere a lui gavrilescu cu șut pe lângă Lung- min 73. 2-0 Feier, eurogol de la 16 m, semivole ce lovește transversala și intră în poartă. 3-0 Jakkel lansat pe stânga trimite la colțul lung din 16 m. 4-0 Daniel Pop înscrie pe lângă Lung, min 85.

  O diferență prea aspră față de modul în care Oarul a reacționat după eliminarea portarului Olaru…Însă până la urmă pregătirea fizică a făcut diferența. Recolta a avut resurse să alerge 90 minute pe când Oarul , cu un om mai puțin , a terminat combustibilul cu un sfert de oră înaintea finalului.

  Arbitraj excelent asigurat de trio-ul orădean Marcu-Șovre-Danșa.


  Recolta Dorolț- Oșan- Lauruk, Mandi, Gîndea, Nandor- Ionescu, Jakkel, Șimon, Gavrilescu-Pop D. Feier.

  Rezerve- Rapolți, Socaci R adu, Giurgiuman, Ov. Socaci, Griszhaber, Mester.
  Antrenor Mihai Sabău.

  Someșul Oar- Olaru – Pintye, Schnellenperger, Potra, Matei- Merce, Micaș, Maxim, Gulya- Nagy, Kirner. Rezerve: Lung , Țoca, Tamas, Vădan, Godje.
  Antrenor Adrian Micaș


  Luceafărul Decebal e noul lider

  De înfrângerea Oarului la Dorolț a profitat Luceafărul Decebal. Echipa lui Cosmin Iuhas s-a impus la Crasna Moftin și a trecut pe primul loc în elite.

  Într un alt meci extrem de interesant al etapei a 15-a, la Micula, Turul a revenit de la 0-2 și a învins Unirea Tășnad cu 3-2.

  Beltiug-Doba 0-3

  Victoria Carei –Cetate Ardud 4-1


  Clasament

  1. Decebal 34 p.,
  2. Dorolț 33 p.,
  3. Oar 32p.
  4. Orașu Nou 30 p
   …..


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts