45 de pensionari vor avea Paşte FericitBătrânețe, haine grele, aşa sună un proverb românesc care devine pe zi ce trece tot mai valabil. Sute de pensionari din județ își duc bătrânețile de la o lună la alta, iar pensia mică pe care o au nu le ajunge de multe ori nici pentru a avea de toate pe masă. În acest sens, în preajma sărbătorilor pascale romano-catolice, Liga Pensionarilor a venit în sprijinul membrilor care au sub 500 de lei pensie cu un pachețel și un cuvânt de încurajare.

Uneori un gest cât de mic poate face cât o mie de cuvinte. La asta s-au gândit și reprezentanții Ligii Pensionarilor Unirea Satu Mare care anul acesta au dorit să le facă o bucurie celor 45 de membri care au pensii sub 500 de lei și care sărbătoresc la acest final de săptămână Paștele.

MIRCEA MARIAN, președinte Liga Pensionarilor “ “Unirea” Satu Mare, spune că astfel de acțiuni se vor iniția și în preajma Paștelui Ortodox , dacă se vor implica și autoritățile locale. Acesta susține că și pensionarii au nevoie de ajutor deoarece mulți dintre ei sunt neajutorați și dau o bună parte din bani pe medicamente.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts