A murit Vasile Roatiş, unul dintre cei mai buni triatlonişti din Româniatriatlon1

Sătmăreanul Vasile Roatiș, unul dintre cei mai buni triatloniști amatori din România, s-a stins ieri noapte. A murit de ziua fiicei sale, iar pe 17 aprilie ar fi împlinit 47 de ani.
“Nu l-am cunoscut personal, dar l-am admirat de la distanță. L-am văzut de nenumărate ori pe podium la concursurile de triatlon de la noi, dar și antrenându-se în viteză cu bicicleta, în jurul Arenei Naționale.

A murit tânăr emoticon frown, era într-o formă sportivă extraordinară, nimeni nu ar fi crezut că are probleme de sănătate, se pare însă că l-a lăsat inima. Dumnezeu să-l odihnească!” este una dintre postarile aparute pe facebook.

Ciprian Bălănescu, multiplul campion național al României la triatlon, era unul dintre prietenii apropiați ai lui Vasile Roatiș.

“Nu îmi găsesc cuvintele să exprim cu adevărat ce simt…încă nu pot să accept că prietenul meu Vasi nu mai e printre noi. Mă leagă enorm de multe amintiri de el și este unul dintre puținii oameni pe care îl numesc prieten cu adevărat. Luni seara ne făceam planuri împreună, iar astăzi nu mai e. Cutremurător. Să îi fie țărâna ușoară și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în Satu Mare, vineri, la ora 12.00”, a scris Bălănescu pe contul său de Facebook.

A făcut lupte în tinereţe

La Satu Mare, în tinreţe a practicat luptele sub comanda lui Gheorghe Ardelean şi Tudor Barbul la CS Satu Mare şi Someşana.

Fostului său antrenor, Tudor Barbul nu i-a venit să creadă că bunul său prieten nu mai e…

“Vai ce veste tristă mi-aţi dat. Am făcut opt –nouă ani de lupte împreună, a câştigat medalii importante în carieră. L-am admirat pentru ambiţia pe care a avut-o după ce s-a lăsat de lupte a slăbit de la 140 kg şi era într-o formă fizică de admirat. S-a mutat în Bucureşti şi s-a apucat de Triatlon dar mereu ne ajuta dacă îi solicitam” îşi aminteşte Tudor Barbul care transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts