Adio locul 1!hand

CSM Satu Mare și-a compromis aproape total șansele de a mai termina pe primul loc în serie și de a promova direct în Liga Națională, după remiza neașteptată de duminică, 29-29 cu CNOT Brașov.

Elevii lui Istrate n-au învățat mai nimic din avertismentul primit etapa trecută la Sighișoara când au câștigat cu mari emoții la un gol, iar duminică și-au bătut efectiv joc de un meci pe care l-au avut în mână.

Brașovenii cu mulți tineri în lot au condus cu 3-0 și CSM-ul a egalat abia la mijlocul primei reprize, 8-8. Iar până la pauză ai noștri s-au desprins la 15-13.

La 21-16 în partea a doua spectatorii se gândeau deja la golaveraj și la derby-ul de peste o lună cu liderul, CSM Făgăraș. Numai că ai noștri s-au relaxat inexplicabil și pe fondul unor erori copilărești în defensivă, oaspeții au egalat în minutul 58 , 28-28. Morar a adus CSM-ul în avantaj și mai erau 40 de secunde de joc…Antrenorul oaspeților cere timp de odihnă și își mobilizează elevii. Care duc atacul până la limita pasivului și cu cinci secunde înaintea finalului înscriu pentru 29-29. Ai noștri rămân fără reacție și în ultimele cinci secunde nu pot decât să urmârească neputincioși cum o victorie și poate chiar o promovare le scapă acasă printre degete…

Pentru CSM au marcat: Rogoz 7, Olah 5, Morar şi Mureşan câte 4, Petruş şi Alisie câte 3, iar Varga, Mateş şi Baros au înscris o singură dată. Campionatul ia o pauză de trei săptămâni, dar CSM va sta în etapa a 22-a, astfel că va reveni abia pe 24 aprilie, pe terenul liderului din Făgăraş. Dar sătmărenii pot să-şi ia adio de la primul loc după remiza de duminică.

Din păcate rezultatul de duminică de la sala LPS nu e defapt decât bomboana pe coliva sporturilor de echipă din Sătmar. Într-un an în care baschetul a retrogradat, voleiul a terminat dezamăgitor în liga a 2-a iar Olimpia e pe loc retrogradabil la fotbal de ce ai spera ca handbaliștii să poată mai mult?!Mai mult de locul doi în Liga a 2-a!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts