ALTCEVA!olimpia

Salvatorul Mircea? Aceasta era întrebarea din titlul materialului apărut după instalarea lui Bolba ca principal la Olimpia. Ei bine, până la salvare mai e mult dar sâmbătă cu Bolba pe bancă Olimpia a făcut un mic pas spre evitarea retrogradării. Punctele obținute, abordarea din teren, atitudinea jucătorilor și prestația mai ales din prima repriză ne-a arătat că uneori e bine să îi asculți pe cei mai bătrâni și mai trecuți prin fotbal și să produci ȘOCUL la echipă.

Olimpia a bătut Vâlcea cu 2-1 și a arătat că poate juca și ALTCEVA decât un fotbal simplu cu mingi bubuite pe vârfuri.

Brata a avut primul șut reținut de Fildan în minutul 15. Iar peste 10 minute după insistențele lui Munteanu și o centrare perfectă a acestuia a venit și golul lui Brata. Cap din 6 m pentru 1-0. Olimpia a dominat iar Kanalos și Rus s-au zbătut continuu în vreme ce Villand a alergat și el cât pentru două meciuri. În defensivă Onicaș și Tătaru au jucat simplu și eficient, în vreme ce pe dreapta juniorul Ciul ne-a arătat că merita o soartă mai bună în actualul sezon. Chiar micul blond a impresionat.

Să nu mai vorbim de veteranii Sălăgeanu, Brata și Mărkuș…Ultimul cu marele merit că a forțat gafa lui Fildan de la golul de 2-0 . Șut modest scăpat în poartă de vâlcean… În partea a doua Vâlcea a mai echilibrat și pentru că la Olimpia stocul de combustibil era pe terminate. Stoica a marcat dintr-un penalty inexistent în minutul 90 .E drept însă că oaspeții au avut un 11 m neacordat la un henț la Onicaș…dar asta s-a văzut doar la TV.

Olimpia câștigă și așteaptă cu optimism ultimele două meciuri din sezonul regulat. Marți la Brașov şi sâmbăta viitoare acasă MARELE DERBY cu FCM BAIA MARE.

Că lucrurile sunt mai serioase la Olimpia o demonstrează și faptul că duminică băieții au fost la antrenament…HAI OLI!

Echipa va porni luni dimineața spre Brașov. Meciul cu FC Brașov se joacă marți de la ora 19 în direct la Dolce sport și Digisport!

Olimpia: Băican – Ciul (D. Lukacs ’73), I. Tătaru, Onicaş, Sălăgeanu (cpt.) – R. Rus, Villand – D. Muntean, Kanaloş (Bîgiu ’66), Brata – Mărkuş (Buhăescu ’84)

Rezerve neutilizate: Şuta – Fl. Mureşan, Faur, Takacs

Antrenor: Mircea Bolba

CSM: Fildan – Samson, Ct. Pîrvulescu (Alb. Voinea ’76), I. Stoica (cpt.), Dumitraşcu (Oct. Vasile ’46) – Dâlbea, L. Iordache (Bg. Geantă ’46) – I. Marian, A. Neagoe, Luduşan – C-tin. Stoica

Rezerve neutilizate: Tufişi – Georgescu, Cl. Ştefan, R. Bratu

Antrenor: Alexandru Pelici

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts