Am cravata mea…personalizatăPovestea-cravatelor-(1)

Tânără, plină de ambiţie şi curaj, sătmăreanca Nineta Cîmpianu visează la un oraş în care bărbaţii să îşi exprime curajul şi prin vestimentaţie. Aşa a luat naştere firma Honett din municipiul Satu Mare. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, deţine o paletă, largă şi diversificată, de accesorii pentru bărbaţi.

Nineta mărturiseşte că pasiunea aceasta o are încă din copilărie, când crea ţinute vestimentare pentru păpuşile ei. Cu trecerea timpului, însă, a realizat că această pasiune se poate transforma într-un job. Astfel, printr-un proiect european pentru tineri antreprenori pe POSDRU , a accesat suma de de 16.500 euro, după care a pornit la drum. În luna iunie a anului 2015 firma Honett a fost deschisă, fabricarea accesoriilor a venit, însă, mai târziu. Recunoaşte că primele încercări au fost un eşec, dar acest lucru nu a făcut decât să o ambiţioneze, iar acum rezultatele sunt spectaculoase.

Priorităţile acesteia sunt originalitatea şi calitatea. De aceea, fiecare persoană poate alege până la cel mai mic detaliu cum să arate produsul final. De asemenea, materialele care contribuie la realizarea accesoriilor vestimentare sunt de cea mai bună calitate. Tânăra mărturiseşte că materialele sunt aduse din afara judeţului, fiind cu mult superioare celor care se comercializează în Satu Mare. Produsele sunt disponibile şi în varianta de cadou. Printr-un dar personalizat, clienţii îi pot surprinde pe cei dragi cu ajutorul firmei Honett. Tot ce trebuie să facă este transmiterea datelor de livrare către firmă, iar, mai apoi, aceştia se ocupă de tot. Se garantează o surpriză frumoasă!

Este bine de ştiut faptul că, momentan, vânzarea produselor se face exclusiv online, astfel fiind disponibile în toată ţara. Preţul acestora variază între 45 şi 155 de lei, iar costurile de transport sunt inexistente.

“Dat fiind faptul că fabricarea accesoriilor se face de puţin timp, sătmărenii nu au apucat să descopere firma Honett. Totuşi, cei care au apelat la serviciile noastre sau cei care au auzit de această idee, inedită, din oraşul nostru au avut numai cuvinte de apreciere. Acest lucru ne încurajează şi ne face să credem că, în curând sătmărenii vor apela în număr cât mai mare la noi.

Deşi prioritatea noastră a fost doar creaţia pe partea masculină, nu vom refuza cererile pentru femei sau copii”, a declarat Nineta Cîmpianu.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts