More


  Amicalul anului în Ardeal!

  =

  stanciu

  Angajaţii Cluj Arena făceau vineri ultimele retuşuri înaintea antrenamentelor oficiale de azi şi a meciului de duminică seară, ora 21:45.
  S-a pus o prelată pe gazonul umed, dar tare, azi se va face o refertilizare, ultima procedură înaintea partidei împotriva Spaniei, obişnuită cu 48 de ore ante-joc.
  Totuşi, aceştia se rugau, aseară, ca ploaia să înceteze. Azi şi mâine nu sunt anunţate precipitaţii la Cluj-Napoca, aşa că gazonul ar trebui să se prezinte în condiţii optime.
  În vestiarul oaspeţilor, angajaţii curăţau de zor. La fel, în tribunele stadionului din Cluj, inaugurat în 2011.
  În plus, măsurile de securitate de la partida de duminică seară vor fi sporite după atentatele de la aeroportul şi metroul din Bruxelles.
  Atât “naţionala” Spaniei, cât şi cea a României au sosit ieri la Cluj-Napoca.. Spaniolii au aterizat la Cluj aseara după ora 20:00 şi s-au cazat la Grand Hotel Italia.
  Veste bună pentru microbiştii care n-au bilet pentru meciul de poimâine. Conform gsp.ro , antrenamentul ibericilor de azi ar putea să fie deschis publicului, iar spectatorii ar putea să-i vadă gratis, de la începutul şi până la sfârşitul sesiunii de pregătire, pe elevii lui Vicente del Bosque.
  Spania a remizat joi seara 1-1 cu Italia in vreme ce Romania a invins Lituania 1-0, marti la Giurgiu.
  Laszlo Sepsi a părăsit cantonamentul “naţionalei”. Fundaşul stânga de la Nurnberg a acuzat o miozită şi n-a fost pe foaie la partida cu Lituania. În locul său va fi folosit, la confruntarea de duminică, Alin Toşca. Stelistul va fi preferat în faţa lui Steliano Filip, care a avut o evoluţie modestă alaltăieri.
  Partida Romania –Spania se va juca duminica de la ora 21,45 si va fi transmisa de TVR1 si Dolce sport!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img