More


  Andrea Olah și Adina Pop în semifinale cu CSM Târgoviște

  - Advertisement -

  olah

  Cu sătmărencele Andrea Olah și Adina Pop în echipă, CS Municipal Târgoviște a învins-o pe Univ. Goldiș ICIM Arad cu scorul de 81-28 (22-12, 21-10, 17-4, 21-2), marți, la Pitești, în partida a doua din primul tur al fazei play-off a Ligii Naționale de baschet feminin și s-a calificat în semifinalele campionatului.

  Campioana en titre se impusese și în prima partidă, cu 89-47. Primul tur din play-off se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

  Echipa arădeană, care nu a putut juca în propria sală deoarece arena a fost amenajată pentru a găzdui în weekend meciul de Cupa Davis dintre echipele României și Sloveniei, a avut un ultim sfert de joc foarte slab, cu doar două puncte reușite, marcând în total șase puncte în ultimele 20 de minute.

  Fostul căpitan de la CSM Satu Mare, Andrea Olah (Orosz) a fost din nou MVP cu 15 puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive. De asemenea o altă fostă jucătoare de la Satu Mare, Tabytha Wampler, a contribuit cu 14 p, 7 rec, 1 pd la succesul dâmbovițencelor.
  Joi și vineri vor avea loc celelalte confruntări din sferturile de finală (meciul al doilea).
  Vineri la Satu Mare se va juca meciul doi în play out între CSM și Rapid. În primul meci, la București sătmărencele au pierdut fără drept de apel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img