Bilete doar “online” la amicalul România-SpaniaBiletele la meciul amical de fotbal dintre naționalele României și Spaniei, din 27 martie, de la Cluj-Napoca, se pot procura doar online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, și au prețuri cuprinde între 50 de lei și 500 de lei, a informat luni site-ul oficial federației de specialitate din țara noastră.

Cele mai ieftine bilete sunt cele de la peluze, 50 lei, la Tribuna 2 un tichet costă 100 lei, ca și Family Zone, la Tribuna 1 prețurile sunt de 200 lei pe bilet, la VIP etaj 4 costă 500 lei, iar la VIP etaj 3 prețul este de 600 lei.

Pentru meciul din 27 martie, de pe Cluj Arena, cu campioana europeană en titre, Spania, fiecare persoană poate achiziționa maximum patru bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone). Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu exista varianta de plată ramburs.

Pe lângă opțiunea livrarii (6 lei în București și 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.
Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts