Bogdan Apostu nu mai e manager la FC Clinceniapostu1

După schimbările de antrenori din seria a 2-a de la Olimpia şi Braşov, şi în prima serie au apărut primele demisii…

Fostul atacant al Olimpiei, Bogdan Apostu, a anunţat că demisionează din funcţia de manager general al FC Clinceni după începutul modest de sezon.

Consiliul de Administrație al FC Clinceni, pe de o parte și Bogdan Apostu, manager general, Laszlo Balint, antrenor principal și Adrian Senin, antrenor secund, de cealaltă, au decis de comun acord întreruperea raporturilor contractuale începând de marți.

Principalii artizani ai echipei ilfovene care în vară se forma de la zero şi reuşea să se claseze pe podium la finalul primei părţi a Seriei I a Ligii 2 au decis să plece. Nemulţumiţi de decizia finanţatorului chinez care a preluat clubul în această iarnă de a-l demite pe antrenorul principal Laszlo Balint, managerul general Bogdan Apostu şi antrenorul secund Adrian Senin au hotărât și ei să demisioneze.

Conducerea FC Clinceni a stabilit marți noua echipă tehnică: antrenor principal va fi Mugur Bolohan, secunzii fiindu-i Valentin Bădoi și Ștefan Odoroabă. De pregătirea portarilor se va ocupa John Ene, cel care a făcut parte și din vechiul staff.

În primele trei etape de la reluarea returului în Liga 2, FC Academica Clinceni a pierdut de două ori acasă (0-2 cu Rapid şi 0-1 cu Dunărea Călăraşi) şi a câştigat o dată în deplasare (2-0 la Gloria Buzău).

Ilfovenii au asigurat însă locul de play-off în Seria I şi momentan se află pe locul 4, cu 36 de puncte, cu zece mai puţine faţă de liderul Rapid Bucureşti.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts