Cazul Dorgai se repetă?angajata-a-filarmonicii

Crina Varga, una dintre angajatele Filarmonicii „Dinu Lipatti”, a fost atacată de doi indivizi, luni seara, în jurul orei 22:30. Femeia a mărturisit că în timpul incidentului, în oraş, nu se afla nici o patrulă a poliţiei. Pe un site de socializare femeia a scris că va depune o reclamaţie pentru ca toţi sătmărenii să afle cine au fost atacatorii. De asemenea, aceasta considera ca nivelul de securitate in oras este destul de scazut, iar acest incident ar trebui sa puna semne de intrebare, pentru a nu mai exista o alta tragedie.

“Revoltător!!! Ţiganii puşcăriaşi fac legea în Satu Mare!!! Azi, la ora 22:30, au sărit doi ţigani beţi să mă bată. În Centrul Nou!! Gardieni? Poliţie? Jandarmi? Am căutat o ora! Nici măcar unul!!! Aşteptăm o altă tragedie? Cuibul de infecţie de pe strada Petru Bran trebuie să dispară!“, a scris Crina Varga pe un site de socializare.

Ca şi răspuns la cele scrise de femeia atacată, şeful Poliţiei Locale, Ioan Precup, a declarat următoarele: “E bine ca femeile să nu circule singure noaptea, nu numai femeile, ci și bărbații, pentru că pot fi riscuri. Să fie atente dacă sunt cumva urmărite de diferite persoane care ar putea să comită diferite infracțiuni asupra lor. Și, desigur, să circule prin locuri iluminate, să evite locurile periculoase, neiluminate”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts