More


  Cele mai bune spadasine din lume, la Satu Mare

  - Advertisement -

  spada

  Cea mai bună echipă de spadă feminin din lume vine azi la Satu Mare. Delegația României, numărul 1 în clasamentul Federației Internaționale de Scrimă, se va afla într-un cantonament de aproape 10 zile la sala Alexandru Csipler unde Ana Maria Popescu (Brânză) şi colegele vor pregăti Grand Prix-ul de la Budapesta.

  Din lot fac parte și sătmărencele Simona Pop și Amalia Tătăran, doar că ele au venit de luni acasă pentru a pregăti …terenul.

  Astfel, din 9 şi până în 18 martie, echipa medaliată recent cu aur la Cupa Mondială de la Buenos Aires se va pregăti la noi în oraş.

  Vă amintim că în 14 februarie, sătmăreanca Simona Pop, alături de Ana Maria Popescu (Brânză), Simona Gherman şi Loredana Dinu, a urcat pe prima treaptă a podiumului la concursul din capitala Argentinei. România, antrenată de Dan Podeanu şi George Epurescu, este ca şi calificată la J.O. de la Rio 2016, ocupă prima poziţie în clasamentul mondial. De asemenea într-o formulă asemănătoare, cu Simona Pop, Simona Gherman, Ana Maria Brânză și o altă sătmăreancă, Veres Greta, Steaua a câștigat în week-end Cupa Europei!

  Bun venit fetelor. Și să fie cu noroc pentru Budapesta și …RIO!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img