More


  Chiar AU JUCAT PENTRU DRAGOȘ!

  - Advertisement -

  oli-dragos

  Când fotbalul a trecut pe planul doi!

  Aaproape 10000 lei donați la meciul Olimpiei. Chiar și echipa din Vâlcea a contribuit la final cu o sumă de bani

   


  Puțini dar darnici. Așa s-ar putea spune despre sătmărenii care au venit sâmbătă la meciul Olimpia și CSM Râmnicu Vâlcea. N-au fost mai mult de 500 de spectatori dar donațiile la final au ajuns la aproape 10000 lei.

  Din partea spectatorilor în primă fază au fost anunțati 6549 lei și 300 euro. Dar apoi și după meci au mai apărut gesturi de suflet. Cei de la ambulanță au venit cu 150 de lei iar în jurul vestiarelor era încă agitație chiar dacă meciul se terminase de minute bune . Totul pentru Dragoș  a fost sloganul care i-a mișcat și pe cei de la Vâlcea.

  La conferința de presă, antrenorul oaspeților evident emoționat a venit cu un plic pe care l-a dat familiei.


  ” Chiar fotbalul a contat azi mai puțin. Sigur că suntem supărați că am pierdut mai ales că am luat goluri pe două neatenții, dar până la urmă viața micuțului e mai importantă. Așa că am strâns la vestiar bani din parte clubului nostru și a jucătorilor pe care i donăm familiei. În primul rând suntem oameni avem și noi copiii și ne punem în situația familiei greu încercate. Îi felicit pe sătmăreni pentru mobilizarea exemplară. Sănătate lui Dragoș” a transmis enoționat Alexandru Pelici.

  ” Sper ca peste câțiva ani să-l vedem sănătos în tribună la meciurile Olimpiei . Multă sănătate îi doresc Cred că suferința lui ne-a unit pe toți azi” ne-a spus antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba.


  Poveste micuțului Dragoș care la opt luni și jumătate are nevoie de aproximativ 40000 euro pentru o operație complicată în străinătate a mișcat parcă mai mult ca oricând toată suflarea Sătmarului… Iar implicarea jucătorilor, a conducatorilor, spectatorilor, adversarilor și a galeriei a arătat până la urmă că de fapt fotbalul e doar un sport iar meciurile importante, pe viață și moarte se joacă în altă parte, nu în arene…

  SĂNĂTATE MULTĂ DRAGOȘ. MULȚUMIRI SATU MARE, RESPECT VÂLCEA!


   

  Altfel, Olimpia a câștigat cu 2-1. Goluri Brata min 25 și Mărkuș min 44. Respectiv Stoica min 90 pen.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img