More  Ciorile electorale fără normative

  - Advertisement -

  UDMR1

  “Păi astea trăiesc şi 70 de ani !! pe spinarea noastră, pardon, pe copacii noştri !” Iniţial, despre copaci fu vorba, dar au fost aduse în discuţie şi ciorile, în cadrul rusticei – ca amplasament, conferinţe de presă susţinută de UDMR, ieri, “la ora 2” (doi)P.M., în apropierea Spitalului Vechi, de trioul: Kereskény Gábor, Fülöp Szabolcs şi Bojer Ádám, ca reprezentanţi ai unor ONG-uri pentru protecţia mediului. Aceştia au fost cadraţi de câţiva soli de pace din partea presei.

  Că de ce s-au tăiat copacii din imprejurimi ? Că nu a fost emisă nicio aprobare în acest sens ? Că ce treabă e asta ? Ce-şi închipuie Primăria ? că poate face aşa, tam-nesam, o curăţenie amatoricească ? Cu ce deranjau copacii? Şi: Ciorile !?!

  Cumva, s-a căzut de acord, că ciorile nu sunt cu noi (…) şi nici împotrivă. Ba, că nu au nici culoare politică – “sunt doar negre !”; însa, s-a afirmat că ciorile care aveau flotant lângă Spitalul Vechi, până mai ieri, au fost reperate mai nou în Micro 15 (!!). Careva partid politic le-o fi pus microcip şi cu o scanare au fost depistate subito. De menţionat, că ciorile n-au avut niciun reprezentant. Trebuie că, au şi ele GPS-ul lor. S-a mai spus că nu există normative în vigoare care să simplifice sau să uşureze de-a dreptul acţiunile de salubrizare obişnuite anotimpului. Reprezentanţii UDMR îşi exprimau îngrijorarea că şi parcul dendrologic, Grădina Romei~Kosuth Kert, ar putea avea aceeaşi soartă. Noroc cu normativele electorale.
  Sorin Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts