More


  Dan Băbuț rămâne până la vară la Olimpia

  =

  dan-babut-olimpia2

  Liderul grupului UDMR din Consiliul Local, Magyar Lorand, le-a cerut colegilor să îl demită pe preşedintele FC Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț. Şi asta ca urmare a rezultatelor foarte slabe ale clubului. ”Eu, personal, și cred că toți consilierii, așteptam, după rezultatele din ultima perioadă, demisia domnului Băbuț din funcția de președinte al clubului.

  Ceva modificări am înțeles că s-au făcut la nivelul Comitetului Director, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi. A fost schimbat antrenorul, președintele Comitetului Director, dar încă președintele Băbuț este în funcție. Cred că noi, consilierii, cu toții, care l-am numit pe domnul Băbuț, printr-o hotărâre de Consiliu Local, ca și reprezentant al municipiului Satu Mare în AGA, cred că ar trebuie să luăm noi măsuri în această privință și să decidem în ce direcție să mergem. Actuala conducere AGA a avut ca target să ne calificăm în primele șase locuri, dar acest target nu-l mai putem îndeplini, astfel că ar trebui să luăm măsuri și să găsim o nouă soluție pentru acest club. Deciziile care s-au luat în iarna acestui an nu au fost cele mai inspirate, au fost aduși jucători pe salarii foarte mari. Acum cred că toți cei 23 de consilieri să luăm o decizie și să inițiem un proiect de hotărâre pentru demiterea domnului Băbuț”, a afirmat consilierul local UDMR.

  Preşedintele Băbuţ a precizat că nu are ce să îşi reproşeze. Cu toate acestea, a declarat că la finalul anului competiţional va pleca de la echipă. ”Eu sunt președinte executiv și am dat dreptul de a semna acte și contracte în acest club. Comitetul Director și președintele acestuia coordonează activitatea acestui club. Deocamdată mi-am îndeplinit toate obiectivele, am redus datoriile clubului cu peste 60%, ajungând la 385.000 de lei, clubul nu are nicio datorie la stat, toate salariile jucătorilor sunt la zi și suntem echipa cea mai echilibrată financiar din Liga a II-a. În contul clubului mai sunt disponibili 1,2 milioane de lei din bugetul pe anul în curs, plus cei 300.000 de lei asumați din venituri proprii. Deci mai avem disponibil 1,5 milioane de lei. Eu mi-am făcut treaba, am făcut buget la echipă. Cred că managementul la acest club și-a făcut datoria. Nu am spus niciodată că sunt un antrenor bun, un jucător bun, am zis că sunt un manager bun și o susțin”, a precizat Băbuț.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img