More  De ce şi-au schimbat tricolorii numerele de pe tricouri cu ecuaţii, înainte de meciul cu Spania

  - Advertisement -

  fotbal

  Federaţia Română de Fotbal a iniţiat un proiect inedit, chiar înaintea amicalului de lux contra Spaniei. Este vorba despre o iniţiativă a FRF prin care se urmăreşte susţinerea educaţiei din România. FRF a creat un manual auxiliar de matematică pentru clasele primare.

  Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu şi atacantul Claudiu Keşeru, au lansat la Cluj, chiar în ziua amicalului contra campioanei Europei, Spania, un proiect prin care forul de la Bucureşti îşi propune să susţină învăţământul primar din România. Mai exact este o culegere de exerciţii care să-i determine pe elevi să înveţe şi matematică, dar şi fotbal. Campania demarată la Cluj îşi propune să aducă la un loc autorităţi locale, profesori, elevi şi sportivi pentru a combate împreună abandonul şcolar.

  “Aceste manuale auxiliare vor putea fi achiziţionate începând din această toamnă. Credem cî îi va face pe elevi să înveţe şi matematică şi fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu care a spus că FRF îşi doreşte ca prin fotbal să poată contribui la procesul educaţional pentru cei mici.

  “Eu, la rândul meu, am luat şcoala ca pe o obligaţie. În momentul în care există un numitor comun între aceste două domenii destul de opuse părerea mea este că se poate ajunge la un lucru extraordinar. De ce să nu facem aceste exerciţii cu o paralelă în fotbal, să le facem cu mult mai multă plăcere”, a declarat şi Claudiu Keşeru, scrie citynews.ro.

  Noile manuale alternative vor putea fi achizţionate începând din această toamnă. Echipa de fotbal a României a făcut egal cu Spania în amicalul care a avut loc pe Cluj Arena.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts