More


  Deșteptarea, băieți!

  =

  oli-u

  Olimpia a uitat să câștige . Ăsta e purul adevăr dacă ne uităm că în ultimele cinci partide, din care două în acest an, elevii lui Csik au reușit un chinuit 1-1 acasă cu Tărlungeni. Ultimul succes datează din 21 noiembrie, 5-0 la Oradea cu FC Bihor, iar de atunci în ciuda transferurilor de marcă reușite în iarnă jocul echipei e în suferință, rezultatele lipsesc iar Olimpia a ajuns pe loc retrogradabil.

  Așa că meciul de azi de la Mioveni ar trebui să fie un nou început pentru Iuhas & co. Iar valoarea și experiența unor jucători ca Brata, Buhăescu, Mărkus sau Onicaș chiar ar trebui să conteze și să aducă revirimentul… Altfel, s-ar putea să ne trezim, Doamne păzește cu un picior în liga a 3-a.

  În aceste condiții Olimpia nu are azi decât varianta victoriei. Nici măcar egalul nu ajută prea mult dacă ținem cont că Pâncota va lua azi trei puncte la masa verde și se va distanța la șapte puncte de Oli, iar sâmbătă e meciul direct…

  Nici Mioveniul nu se simte prea bine, dar asta sincer pe suporterul sătmărean nu-l prea încălzește.

  Argeșenii au două remize în 2016, 0-0 la Cluj și 1-1 acasă cu Pâncota i au ieșit din zona play off-ului. Așa că , și pentru ei pare a fi un meci decisiv…

  Antrenorul Tibi Csik nu-i poate folosi pe Heil și Sălăgeanu, nerefăcuți și pe Chivari. Juniorul Denis Chivari, poate cel mai bun olimpist în meciul cu U Cluj Napoca, e convocat din nou la Naționala U 19 a României care susține două amicale cu Finlanda în această săptămână.

  În aceste condiții din lot fac parte Băican, Șuta, Muntean, Tătaru, Mureșan, Iuhas, Onicaș, Villand, Rus, Faur, Takacs, Ianc, Buhăescu, Markus, Ciul, Bura, Bîgiu, Lukacs, Brata.

  Partida CS Mioveni- Olimpia Satu Mare se va juca de la ora 21 și va fi transmisă de Dolce sport 2 și Digisport 1.

  Programul etapei a 21-a
  Azi
  Universitatea Cluj – CSM Rm. Vâlcea 15:00
  Unirea Tărlungeni – FCM Baia Mare 15:00
  UTA Bătrâna Doamnă – FC Caransebeş 3-0
  Chindia Târgovişte – Metalul Reşiţa 15:00
  Şoimii Pâncota – FC Bihor Oradea 3-0
  CS Mioveni – Olimpia Satu Mare 21:00
  Partida Gaz Metan Mediaş – FC Braşov s-a jucat aseara dupa inchiderea editiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img