Fără căpitanul Iuhas!Olimpia a schimbat luni antrenorul principal și joacă sâmbătă tot pe teren propriu.
După înfrângerea de sâmbătă, 2-3 acasă cu U Cluj Napoca conducerea clubului a decis să-l numească pe Mircea Bolba în funcția de antrenor principal, iar Tibi Csik a rămas ca secund în noul staff.

Se speră ca această mutare să aducă un plus măcar de agresivitate și dorință în rândul echipei și, Olimpia să obțină un prim succes în 2016. Din păcate în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea , principalul Mircea Bolba nu va putea conta pe serviciile căpitanului Cosmin Iuhas, suspendat pentru cumul de galbene, de asemenea Heil și Chivari nu pot evolua din cauza unor accidentări.

De partea cealaltă și vâlcenii par într-o criză de rezultate. Echipa lui Pelici a pierdut ambele meciuri jucate pe teren propriu în acest an , cu Mediaș și Mioveni și a reușit o remiză chinuită la Cluj , 1-1.

”Revin Samson, Voinea, probabil îşi revine şi Bogdan Geantă. Nu ştiu exact situaţia lui Firţulescu, are glezna cât butucul, probabil este ieşit din calcule cel puţin pentru etapa viitoare” declara antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici după înfrângerea de sâmbătă cu Mioveni.

Partida Olimpia- CSM Râmnicu Vâlcea se joacă sâmbătă de la ora 13 și va fi transmisă de Digisport și Dolce sport.

Restul jocurilor încep la ora 11.

Programul etapei a 23-a
CS Mioveni – FC Braşov
U. Cluj – FCM Baia Mare
Ş. Pâncota – Chindia Târgovişte
U. Tărlungeni – Metalul Reşiţa
Gaz Metan – Caransebeş 3-0
UTA – FC Bihor Oradea 3-0
Olimpia – CSM Râmnicu Vâlcea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts