More


  Fără emoţii pe terenul „lanternei”

  - Advertisement -

  csm-handbal

  Aşa cum era de aşteptat , handbaliştii de la CSM Satu Mare nu au avut nicio emoţie în meciul jucat ieri la Sighişoara pe terenul ultimei clasate.
  Elevii lui Nicolae Istrate s-au impus lejer, 41-30 după un meci în care toţi jucătorii sătmăreni şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.
  “ Din fericire nu am avut probleme şi am condus tot meciul. Am rulat tot lotul ca dovadă că fiecare jucător de câmp a şi înscris. Păcat că nu pot tine echipa în formă deoarece avem parte iar de un week-end liber şi apoi în aprilie stăm aproape toată luna” a amintit antrenorul Nicolae Istrate.
  Handbaliştii sătmăreni vor avea un weekend liber deoarece nu au adversari în etapa a 18-a. Urmează meciuri relativ uşoare cu penultima clasată Poli Timişoara (13 martie), HCM Sighişoara (20 martie), CNOT Braşov (27 martie). Din 27 martie şi până în 24 aprilie se va lua o pauză competiţională. Iar la reluare, vor întâlni chiar liderul campionatului, pe CSM Făgăraş.
  La CNE Sighişoara au jucat pentru CSM: Cioroiu şi Pogyină-portari, Mureşan-7, Morar-7, Rogoz-5, Ungar-4, Mateş-3, Petruş-3, Olah-3, Alisie-3, Olar-2, Varga-2,Baros-1, Vaştag-1.
  În urma acestei victorii, CSM Satu Mare rămâne pe locul doi în Divizia A seria vest dar se apropie la trei puncte de liderul CSM Făgăraş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img