More


  FC Braşov în colaps

  - Advertisement -

  Adversara de marţi a Olimpiei din B2, FC Braşov, are şanse infime să scape de faliment asta după ce la începutul săptămânii s-a aflat că datoriile clubului au ajuns la 16 milioane de euro.

  Presa braşoveană nota ieri că reprezentanții Nilor Finance Group erau așteptați marţi la Brașov, dar tranzacția a căzut definitiv, astfel că aproape sigur pe 6 aprilie se va declara falimentul SC FC Brașov SA la Tribunal.

  „Italienii nu mai au de ce să vină, fiindcă datoria clubului a crescut la 16 milioane de euro. Ioan Nicolae a vândut Baza ICIM către FC Brașov cu 36 de milioane de lei, iar instanța a anulat contestația depusă și a decis că tranzacția e valabilă. Astfel, ICIM intră la masa credală pentru recuperarea acestei sume, iar datoriile clubului cresc considerabil. În aceste condiții, tranzacția cu italienii a căzut. Probabil, pe 6 aprilie sau la un posibil următor termen se va declara falimentul”, a declarat medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al CA al FC Brașov.

  Totuși, această datorie era cunoscută încă din luna februarie, printre altele Ioan Nicolae fiind anchetat de DNA tocmai pentru această vânzare a Bazei ICIM către SC FC Brașov SA.

  În aceste condiţii deja sunt jucători care şi-au manifestat intenţia de a părăsi gruparea de sub Tâmpa iar echipa s-ar putea chiar desfiinţa la finalul campionatului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img