More  Femeie tâlhărită pe strada Botizului

  - Advertisement -

  Un bărbat de 37 de ani, Carol R., din Apa, a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit o femeie pe strada Botizului din Satu Mare. Bărbatul a fost prins în flagrant de către oamenii legii. Incidentul a avut loc joi, 24 martie, în jurul orei 21.40.

  Un polițist și un jandarm aflați în misiunea de patrulare, au văzut cum o femeie a fost atacată de un bărbat într-o stație de autobuz de pe strada Botizului. Oamenii legii au văzut că bărbatul smulge poșeta femeii, iar la apariția mașinii de poliție, o ia la fugă. Văzând că nu răspunde somației de oprire, polițistul și jandarmul l-au urmărit, reușind în scurt timp să-l prindă.

  Persoana vătămată, Ioana H. de 68 ani, din orașul Petrila (județul Hunedoara), în timp ce aștepta o mașină de ocazie pe strada Botizului, a fost deposedată de poșeta care conținea acte personale și bilete de tren.

  Agresorul a fost identificat ca fiind Carol R. de 37 de ani din comuna Apa, iar prejudiciul creat de acesta și estimat la 400 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale, care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, continuă cercetările pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis fapta, cu autorul în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts