Gardoş şi-a făcut echipa ideală a… Românieigardos

Sătmăreanul Florin Gardoş continua să fie extrem de active când vine vorba de promovarea Naţionalei României. Chiar dacă e încă în proces de refacere după accidentarea din vară şi încă nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon pentru Southampton, Gardoş rămâne optimist şi mai speră să prindă un loc în lotul pentru EURO 2016.

Până la EURO însă Gardoş a răspuns unei provocari lansate pe pagina fanilor, “ Eu sunt 12” şi a intrat într-un joc de imaginatie…

“Tare provocarea! Mi-a fost greu sa aleg doar 11. Echipa ta care ar fi?“

“Eu sunt 12, sa stii ca eu te urmaresc si atunci cand nu scrii despre mine. Am vazut clipul in care Cristi Chivu prezinta cel mai bun „11” al Romaniei din istorie si mi-a parut bine ca mi-ai dat si mie task-ul asta.Am stat si m-am gandit bine inainte sa pun pe foaie varianta mea. Sunt locuri prea putine pentru cati jucatori geniali am avut.Asta e „11”-le meu. Acum il provoc pe Claudiu Keseru sa iti zica si el „dream team”-ul lui“, a postat fundașul de națională, Florin Gardoș.

Iar ce a ieşit din acest prim 11: Stelea- Petrescu, Belodedici, Popescu, Chivu- Hagi, Balaci, Dobrin, Dumitrescu- Mutu şi Ilie Adrian.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts