More

    Hai la EURO!

    Federația Română de Fotbal anunță că începând de miercuri, ora 13,00, s-a activat platforma oficială de revânzare a biletelor pentru turneul final al EURO 2016 din Franța (10 iunie – 10 iulie).

    Fanii care și-au cumpărat bilete la EURO 2016 în zonele dedicate întregului public, nu și cei care au cumpărat în zonele rezervate suporterilor echipelor calificate, au posibilitatea să le cedeze pe platforma oficială UEFA. Dacă din diferite motive aceștia nu mai doresc biletele achiziționate, ei pot renunța la ele, urmând a primi înapoi în cont suma plătită, se arată în comunicatul FRF.

    Suporterii care doresc să urmărească la partidele de la EURO 2016, dar nu au încă bilet, pot achiziționa tichetele devenite disponibile, pe baza principiului ‘primul venit, primul servit’, la prețul oficial.

    Plata se efectuează doar cu cardul, Mastercard și Visa. Disponibilitatea biletelor se va modifica frecvent, de aceea FRF îi sfătuiește pe fani să verifice platforma regulat. De asemenea, partidele care vor avea un număr semnificativ de bilete scoase la vânzare vor fi afișate pe site-ul UEFA.com.

    România se află în Grupa A la EURO 2016, alături de Franța, Elveția și Albania. Tricolorii vor juca meciul de deschidere al competiției, împotriva Franței, pe 10 iunie, pe Stade de France din Saint-Denis, după care vor întâlni Elveția pe 15 iunie, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar pe 19 iunie vor înfrunta Albania, pe Stade de Lyon.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE