Înotătorii de la CSM, premiaţi de primarul Dorel Coicainot

19 înotători de la CSM Satu Mare, respectiv antrenorul acestora, au fost premiați ieri, de către primarul Dorel Coica, pentru performanțele obținute la concursurile la care au participat.

În deschiderea evenimentului primarul i-a felicitat pe copii pentru rezultatele obținute la competițiile de natație, subliniind, totodată, faptul că Primăria Satu Mare susține performanța dar și sportul de masă, astfel încât, cât mai multe persoane să aibă acces să facă mișcare.

Primarul Dorel Coica a mai amintit că în scurt timp vor începe lucrările pentru construirea la Satu Mare a unui bazin olimpic de înot, a sălii polivalente şi a unei săli moderne de popice şi bowling.

Copiii au primit câte o diplomă de excelență și câte 300 de lei, iar antrenorul acestora, diplomă și suma de 500 de lei.

Iată sportivii menţionaţi : Oana Komiati, Cătălin Moşneguţu, Ariana Pop, Serli Riedl, Alexandra Grigoriu, Blanca Stăncioiu, Alexandra Gătina, Andra Beliga, Luca Simon, Miruna Dărăban, Maria Chifor, Andrei Mâzgarean, Zalan Szelmenczi, Chiara Bracci, Luca Tătar, Noel Szelmenczi, Filip Grigoriu, Darius Soponar, Andrei Soponar. Antrenor Călin Mazilu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts