More

  Invitație la prima ediție a Cupei Cetate Ardud!

  afis concurs dans sportiv

  Clubul de dans sportiv ,,Dans Club `92” Satu Mare, in parteneriat cu Primaria Ardud organizează azi prima editie a Concursului National de Dans Sportiv CUPA CETATE ARDUD. Concursul va avea loc în sala de sport din Ardud iar deschiderea oficială e programată la ora 15.

  Competiția este rodul unei bune colaborări dintre Dans Club 92 și Primăria și comunitatea din Ardud. De altfel, de doi ani clubul are cursuri la Ardud și pregătește dansatori din zonă.

  ”Sportul si arta dansului sportiv a fost repede indragita de comunitatea din Ardud, motiv pentru care, sportivii vor concura sambata viitoare cu perechi de dansatori din toata tara. Sunt asteptati arbitrii ai Federatiei Romane de Dans Sportiv din Cluj Napoca, Oradea, Dej, Arad, Timisoara, Bistrita Nasaud, Turda, Baia Sprie.” Spune antrenorul Ioan Mergheș într-un comunicat de presă trimis redacției.

  La startul competitiei sunt 37 de categorii, acestea fiind impartite pe grupe de varsta incepand cu cea de 4 ani, pana la 35. Programul competitiei incepe la ora 9:00 dimineata, urmand ca deschiderea oficiala sa fie la ora 15:00. Surpriza din partea organizatorilor va fi un show exceptional de dansuri Standard si Latino cu Veronika Myshko si Volodymyr Lyatov, campionii Ucrainei de 8 ori, si castigatorii de anul acesta a Cupei Ucrainei la toate sectiunile : Standard, Latino si 10 Dansuri la categoria Adulti. Totodata, suntem onorati si de prezenta unui arbitru international, d-na Oleksandra Myshko din Uzhgorod, Ucraina.

  ”Ii asteptam cu mare drag in special pe cei din comunitatea Ardudului, sa intre in familia dansului sportiv. Totodata, anticipam si intalnirea pe ringul de dans a tuturor celor care indragesc dansul sportiv de la toate cluburile de dans sportiv din Satu Mare”, mai spune antrenorul Ioan Mergheș.

  Sponsorul principal PRIMARIA ARDUD si Casa de Cultura Augustin Mircea reprezentata de domnul Mircea Câcu. Așadar iubitorii dansului sportiv sunt așteptați la Ardud pentru prima ediție a Cupei Cetate.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE