More


  Ionică Câmpean a demisionat din funcția de președinte al CA

  - Advertisement -

  olimpia-conferinta

   

  Înfrângerea cu FCM Baia Mare de sâmbătă, scor 0-2 din derby-ul Nordului nu a rămas fără urmări la FC Olimpia 2010 Satu Mare.

  Întrunit marti  seară într-o ședință de urgență, Consiliul de Administrație de la club a luact act de demisia lui Ionică Câmpean din funcția de președinte al CA . De asemenea a fost numit noul președinte al CA, în persoana lui Pataki Zoltan. În plus Consiliul de Administrație a decis diminuarea cu 25% a salariilor jucătorilor iar noul obiectiv impus conducerii executive este acela de SALVARE DE LA RETROGRADARE!

  pataki
  Pataki Zoltan i-a luat locul

  ”Am mai vrut și în octomrie 2015 să mi dau demisia dar atunci de comun acord cu antrenorul de atunci , Tibi Csik și cu jucătorii am convenit că e mai bine să ducem până la capăt munca începută în vară împreună. Am sperat până în ultimul moment că putem să ne atingem obiectivul, iar acum când acesta a fost ratat era firesc să-mi depun mandatul” ne-a spus Ionică Câmpean, fostul președinte al CA de la Olimpia.

  Pe site ul clubului a apărut un comunicat de presă în care sunt anunțate deciziile Consiliului de Administratie luate în această seară:

  ”Întrunit în această seară într-o ședință fulger, Consiliul de Administrație al FC Olimpia 2010 Satu Mare a decis următoarele:

  A luat act de demisia scrisă a președintelui CA, Ionică Câmpean. Acesta și-a depus mandatul în urma ratării obiectivului impus în iarnă, o clasare între primele șase locuri din serie

  A fost ales domnul Pataki Zoltan în funcția de președinte al CA iar domnul Horvath Alexandru e vicepreședinte al CA. Domnul Ardelean Octavian a rămas în funcția de secretar al CA de la FC Olimpia.

  S-a decis diminuarea începând cu luna aprilie , cu 25%,  a salariilor jucătorilor în urma rezultatelor slabe obținute în acest an. Diferențele de bani vor putea fi recuperate dacă echipa se salvează de la retrogradare.

  S-a trasat ca nou obiectiv conducerii executive a clubului, SALVAREA DE LA RETROGRADARE.

   Satu Mare

  29 martie 2016”

  Olimpia ocupă poziția a 10-a în B2 și are de tras serios pentru a evita retrogradarea în Liga a 3-a. Sâmbătă Olimpia are etapă liberă deoarece FC Caransebeș s-a retras din campionat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img