Kovacs Istvan, interzis la Steaua?111_rps2727

Primul Derby de România din seria de patru care se vor disputa în perioada următoare nu va fi condus de un arbitru de superclasă.
“Centralii” români cel mai bine cotați nu pot fi delegați, din diverse motive. Alesul Comisiei e Radu Petrescu! O surpriză, dar fiind faptul că bucureșteanul nu a mai condus vreun “clasic” al campionatului scrie gsp.ro care susține că deși e pe lista FIFA și e printre cei mai bine cotați centrali arbitrii din România, careianul Kovacs Istvan nu va fi delegat prea curând la un Steaua-Dinamo.
Motivul? Istvan Kovacs – E exclus să fie trimis la Derby, fiindcă roș-albaștrii îl văd pe “centralul” din Carei pe ca un adevărat dușman. El a condus în sezonul trecut ASA-Steaua 1-0, jocul în care Mureșan i-a fracturat lui Rusescu un os al feței și a primit doar “galben” notează colegii de la gsp!
Așadar la meciul de cupă de azi nu i avem pe Tudor, Balaj sau Kovacs la centru…Rămâne de văzut care va fi alesul CCA pentru meciul din week end din prima etapă a play off ului!
Partida Dinamo-Steaua din manșa tur a semifinalelor Cupei României se va juca în această seară de la ora 20.30 și va fi transmisă de Digisport, Dolce sport și PROTV.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts