More


  Mani Gyenes, pe doi la Sebiş

  - Advertisement -

  mani2

  Sezonul curselor moto a debutat la finalul săptămânii trecute la Sebiş.

  A fost de fapt prima etapă a Campionatului Naţional atât al României cât şi al Ungariei şi de asemenea rezultatele au contat şi în Campionatul Est European de enduro.

  Chiar dacă traseul a fost unul deosebit şi foarte apreciat de cei peste 170 de concurenţi, organizarea pare-se că a lăsat de dorit.

  mani
  Chiar dacă a terminat pe locul doi la clasa A, open, sătmăreanul Mani Gyenes s-a declarat nemulţumit de organizare. “Eu în general nu prea mă plâng de condiţii dar aici cred că oamenii au fost depăşiţi total de numărul mare de participanţi. Nu s-a mai respectat niciun program, a fost tare greu…” ne-a declarat Mani Gyenes care în clasament a fost devansat de bulgarul Kabakchiev Teodor.

  “Sunt lider şi în clasamentul general în Campionatul României şi al Ungariei. Nu cred că voi putea merge la toate etapele din ţară, sincer ca obiectiv mi-am fixat să iau primul titlu şi în Ungaria. Mai ar fi acolo trei etape, două în Ungaria şi una comună cu Slovacia” ne-a spus Mani Gyenes care a fost de altfel singurul sătmărean participant la etapa de la Sebiş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img