More


  Marius Munteanu, victorie prin KO la Kecel

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Marius Munteanu a avut parte în week end de lupta cu numărul 40 din carieră. Acesta a participat în Ungaria la gala K1 şi MMA de la Kecel. Iar în limitele categoriei 100 kg a obţinut o victorie rapidă, prin KO cu un luptător din Ungaria.

  “Am câştigat în prima rundă, m-am simţit bine şi mi-am pus la respect adversarul încă din prima secundă. Sper să fiu sănătos şi să mă menţin în formă deoarece mă aşteaptă o nouă gala în Ungaria unde voi lupta la categoria grea pentru centura mondială” ne-a spus luptătorul sătmărean.

  Marius Munteanu se poate lăuda cu un palmares bogat în lumea sporturilor de contact. A început să practice boxul în 2002 iar în 2007 a trecut la kick box unde l-a avut ca mentor pe Szucs Barnabas. Acum e legitimat la Energy Fight Club în Arad dar în acelaşi timp lucrează şi pentru o firmă din Satu Mare.

  „ Mă pregătesc şi la Friends Gym alături de Anghel Cordoş şi am la activ 40 de meciuri. Din care 27 de victorii, 11 înfrângeri şi 2 remize” ne-a spus Marius Munteanu .  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img