Mărțișoare ”galben-albastre”!oli

Fotbaliștii , antrenorii și președintele Olimpiei nu s-au lăsat nici ei mai prejos și au ieșit în stradă cu mărțișoare pentru a vesti primăvara.

Imediat după antrenamentul de ieri, de la prânz , galben-albaștrii au ieșit la vânătoare de doamne și domnișoare, pe care le-au cadorisit cu mărțișoare…galben-albastre.

Ora a fost extrem de nimerită, având în vedere faptul că liceenele noastre ieșeau deja de la școală și astfel nu au scăpat de fotbaliștii atenți în a le oferi un simbol al primăverii. Fotbaliștii au stat de vorbă cu trecătoarele, care le-au urat mult succes în următoarele meciuri, dar au fost și puși pe glume.

oli1
” Le dorim tuturor doamnelor și domnișoarelor să aibă parte de o primăvară frumoasă și de ce nu, să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a susține echipa fanion”, a transmis președintele Dan Băbuț care a anunțat că sâmbătă la meciul cu U Cluj Napoca, doamnele și domnișoarele au parte de intrare liberă. Și în plus vor primi și câte un fir de floare!

Cum Olimpia e cu adevărat doamna fotbalului sătmărean, venim și noi cu un mărțișor și cu o urare…Primăvara s-o prindă în play off!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts