More


  Meci nebun între LPS-uri

  - Advertisement -

  lps1

  O nebunie de meci am avut sâmbătă la Dara în prima etapă a returului Campionatului National de juniori A, seria 6. LPS Satu Mare s-a impus dramatic în fața echipei de pe locul trei, LPS Cluj Napoca cu 5-4. A fost o partidă cu schimbări dramatice de scor. Oaspeții au condus cu 1-0 apoi până la pauză sătmărenii au revenit, 2-1.Dupa pauza 2-2, 2-3,3-3,4-3,4-4 si-n final 5-4 .Asa a evoluat scorul intr-un joc nebun in care ambele echipe au trecut cu putin pe langa victorie.

  ”Ne-am trasat obiectiv clar castigarea campionatului si desi ne batem cu echipe ca CFR Cluj sau ASA Targu Mures suntem pe primul loc,dar pana la sfarsit nu avem voie sa facem pasi gresiti. Doresc ca din toamnă sa fim orasul cu doua echipe in Liga Elitelor la U 19, apoi unde ne vom antrena si unde vom juca nu mai este problema mea.Cand revii de trei ori intr-un joc inseamna ca jucatorii sunt pregatiti bine din toate punctele de vedere, au perspectiva la care se mai adauga faptul ca am jucat contra unei echipe care la conditii de pregatire ne bate clar si care a avut in primul 11, 7 jucatori mai mari cu un an. Saptamana viitoare ne deplasam la ASA Targu Mures pe teren sintetic si nu avem voie sa pierdem .Ideal ar fi ca in aceasta saptamana sa ne antrenam in conditii de joc dar cum sintetic de dimensiune mare nu exista in raza de 50 de km, incepe operatiunea improvizarea, si asta se întâmplă de ani de zile.” spune antrenorul Dacian Nastai. Cu acest succes LPS Satu Mare rămâne pe primul loc în serie.

  Echipa de start : Moroz, Vincze L, Oltean Darius, Vincze D, Parnau , Micas , Ciocan , Nagy, Onea, Topan . Au intrat Szekely, Boje, Santai, Mizsei si Hajer .
  Mai trebuie menționat si faptul că partida nu ar fi avut loc fără implicarea directă a primarului Mihai Găman și a viceprimarului Alexandru Vincze din Dorolț.
  Un rezultat neașteptat la juniori B unde LPS Satu Mare pierde la masa verde 0-3 cu Pandurii Târgu Jiu pentru că la teren nu a fost asigurată asistența medicală! Incredibil! Tot la juniori B, Olimpia a învins cu 2-1 pe LPS Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img